OBJAVILA JE FOTOGRAFIJU SA MUŽEM: Svi su odmah primijetili OVAJ detalj zbog kojeg je počeo HOROR!

361
Foto: Instagram

Džena Kučer (29) iz Viskonsina je fotografkinja venčanja, koja se udala za muškarca svojih snova, a fotografije s njim redovno objavljuje na društvenim mrežama.

Ali, njeni pratitelji često je ispituju kako je moguće da je ”uhvatila tako zgodnog frajera” s obzirom na to da ona ima višak kilograma, prenosi večernji.hr.

Njen suprug Dru, naime, ima savršeno ”isklesano” tijelo dok je Džena malo punija pa mnogi komentarišu kako ga ne zaslužuje.

Džena je sada odlučila stati na kraj svim zlim jezicima.

– I sama sam se pitala kako ja, devojka s oblinama, mogu imati njega, gospodina sa savršenim trbušnim mišićima? Zbog toga sam se ojsećala manje vrijednom i kada bih se sjetila da nisam mršava, mislila sam da ga ne zaslužujem. Ali, ovaj muškarac prihvata svaku moju oblinu, svaku udubinu, kilogram i bubuljicu zadnjih 10 godina i stalno me podsjeća na to koliko sam predivna čak i kada ja to ne mislim (i kada se ne istuširam nekoliko dana) – napisala ona zaključila:

Double tap if SELF LOVE is the real #relationshipgoals! ✨ It’s wild that my body has become the topic of conversation all over the world but I want to take a hot second to dig a little deeper, beyond this “curvy” shell of mine. ✨ Would you believe that I haven’t wore shorts in over 7 years because someone called me thunder thighs? Or that I hid my arms from all photos because I hated them. Would you believe that after our miscarriage I felt lost in my body. Or that I tried every diet out there because I believed the lie that if I finally lost weight, I would be happy… ✨ I finally said, “ENOUGH!” Is this how I want to spend my life? Hiding under baggy clothes, avoiding cameras, retouching every imperfection, hating my reflection? That isn’t what I was put here for. ✨ I started to show up, I started to share my struggle, I shed light on my insecurities, and my soul started to shine beyond this shell. ✨ Let the media say what they want about my size 10 frame but I am beautiful, I am real, I am worthy, and strong and I’m guessing all these things are true about YOU, too. You are worthy, enough and so darn beautiful, don’t forget it. 🙌🏻 #Aeriereal

A post shared by JENNA KUTCHER (@jennakutcher) on

– Moje ruke su velike, bedra se ljube, a zadnjica mi je neravna, ali to znači da ima više mene da voli njega i izabrala sam muškarca koji se može nositi s time. Ja sam puno više od svoga tijela, kao i on, kao i ti. Prava ljubav ne gleda veličinu.

Njenu objavu svi su podržali.

– Bože dragi, predivna si. Sretan je što te ima. On je u dobroj formi i to je dobro za njega, ali sigurna sam da zna što ima – samo je jedan od brojnih komentara.