Iako su ljubav i osećanja prirodna stvar nije na odmet izbegavati stvari koje će našu jaću polovinu izvesti iz takta i učiniti da se on ohladi i potraži sreću na nekoj drugoj strani.

Sledeće poteze u vezi će i najzaljubljeniji muškarac zameriti svojoj lepšoj polovini, pa povedite računa da ih ne pravite.

Pokazivanje svih karata u samom startu
Ukoliko mu odmah na startu otkrijete svoja osećanja, postaćete za njega “lak plen”. Stoga mu nemojte odmah priznati da ste ludi za njim. Mogao bi da pomisli da ste očajni i da odmah pobegne. Radije se pravite nedostižni, a on neka se svojski potrudi da vas ulovi! Što više bude morao da se trudi, više će rasti želja u njemu!

Romantične izjave
Izbegavajte patetične priče o tome kako ga neizmerno volite, kako on voli vas, da ste suđeni jedno drugom i da ćete ceo život provesti zajedno. To bi ga moglo oterati jer muškarci ne vole da im se nešto nameće i bezbroj puta ponavlja. Vaš partner bi mogao da pomisli da ste jadnica koja samo želi da se uda i da ćete ceo život zavisiti od njega. Dakle, zaboravite te fore i ponašajte se kao perfidna zavodnica.

Neprestano glumatanje
Naravno, ponekad je dobro glumiti umor i zamoliti ga da vam skuva kafu ili opere sudove. To nikome neće nauditi. Ali nikada nemojte da se pretvarate da ste nešto što niste samo da biste mu ugodili! Iako ćete možda napraviti nešto o čemu je sanjao godinama (a vi to uopšte ne želite), brzo će shvatiti da to niste vi, a to odbija muškarce. Ako želite da ga osvojite, ne morate glumiti sveticu, ali ni laku ženu! Budite onakvi kakvi zaista jeste, ako će vas ceniti i kada ste takvi, znaćete onda da je pravi za vas.

Pokušaji da ga promenite
Gotovo svaka devojka želi barem nešto da promeni kod partnera. A to, barem na prvi pogled, i nije tako loše. Ako se oblači poput ruskog plesača kazačoka, naravno da ćete se potruditi da na nešto liči. Takođe nema ništa loše ni u tome da pokušate da utičete na neke njegove loše navike. Ali, nije dobro da trpite nasilnika! Ako pokaže nasilje prema vama, istog trenutka bežite glavom bez obzira! Nažalost, mnoge devojke mesecima, čak i godinama se zabavljaju s nasilnicima u nadi da će ih promeniti. Nemojte se zavaravati, jer nečiju ličnost, nečiju prirodu gotovo je nemoguće promeniti!

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime