Foto: Alberto Turincio/Puma

Modna kuća Puma lansirala je novu kolekciju patika, naziva “El Pointe”, za čije reklamiranje je angažirala popularnu pjevačicu i glumicu Selenu Gomez. Prvi pogled na udobne patike i fotografije Selene u sportskom izdanju će motivirati mnoge da posjete teretanu i počnu vježbati.

Puma je novu kolekciju kreirala u saradnji s njujorškim baletom kako bi uvidjela šta je svakom plesaču potrebno tokom časova, proba i nastupa. Stoga je saradnja rezultirala proizvodnjom patika naglašenih linearnim elementima i sa širokim svilenim pertlama. Patike su dostupne u više boja, a koštaju između 90 i 100 dolara.

Selena je u reklamnoj kampanji za “El Pointe” pozirala u crnim, rozim i pastelnim patikama, noseći na sebi i drugu Puminu sportsku odjeću.

“Osjećam se sigurno, snažno i hrabro noseći patike ‘El Pointe’. Osjećam kako imam kontrolu. Vjerovatno nikada neću biti savršena, ali ja sam uvijek ja. Bez maske, bez filtera, samo Selena Gomez”, riječi su kojima je Gomez opisala novu Puminu kolekciju.

Najbolja stvar jeste što patike iz kolekcije “El Pointe” ne samo da su funkcionalne i odlične za svaku priliku, već su jednako lijepe i udobne. U njima možete vježbati, plesati, šetati, trčati…

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime